17 Ekim 2016 Pazartesi

Antalya Plus Temizlik

antalya-plus-temizlik
Günümüzde toplu yaşam konutlarında temizlik artık en önemli hususlardan biri haline gelmiştir. Bu sebeple site temizliği, apartman temizliği gibi konularda bu işleri yapabilecek kaliteli hizmet sunacak firmalara ihtiyaç duyulmaktadır.
Önceleri apartman temizliği ve merdiven temizliği için apartman görevlisi çalıştırılarak bu işler halledilmeye çalışılmaktaydı fakat işin detayına girildiğinde bu şekilde masrafın daha fazla olduğu anlaşılmakta. Apartman görevlisi çalıştırılarak kira gelirinden kayıp olduğu gibi sgk, maaş, tazminat ve elektrik, su, doğalgaz gibi masraflarda oluşmakta.
İşte sizi bu masraflardan kurtarmak için antalya apartman temizliği ve antalya merdiven temizliği gibi işlerde size uzman deneyimli ekibimizle en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Sunduğumuz hizmet boyunca kullandığımız malzemeler en kaliteli ve etkili ürünlerdir.
Apartman temizliğinin yanında koltuk temizliği gibi birçok temizlik hizmeti sunmaktayız. Koltuğunuzun orijinalliğini bozmadan rengine ve dokusuna zarar vermeden en etkili şekilde çözüm üretmekteyiz. Antalya Plus Temizlik şirketi olarak antalya koltuk temizliğiantalya apartman temizliği ve antalya merdiven temizliği gibi tüm işlerinizde firmamız çözüm ortağınız olarak ihtiyaç duyduğunuz anda hizmet vermeye hazırdır.

1 yorum: