4 Haziran 2017 Pazar

Mira Havacilik

Mira Havacilik
Günümüz ulaşım şartlarında uzun süren yolculuklardan ve trafik yoğunluğundan kurtulmak ve keyifli bir seyahat sürmek için en iyi alternatif uçak kiralamaktır.
Özel uçak kiralama sanıldığının aksine çok kolay bir işlemdir. Sadece bir telefon ile günün her saati ulaşabileceğiniz konusunda uzman deneyimli ekibimiz ile tüm sorularına cevap bulabilir ve dilediğiniz özellikte bir uçak kiralayabilirsiniz.
Özel jetler genellikle hafif jet, orta jet, ağır jet ve vip havayolu uçakları gibi 4 ana kategoriye ayrılırlar. Bu kategoriler aynı zamanda süper hafif, süper orta, ve çok uzun menzilli uçaklar gibi alt kategorilere sahiptir. Özel uçaklar aynı zamanda motor tiplerine göre de, tek motor, turboprop, turbojet, vs olarak sınıflandırılabilirler.
Jet kiralama kolay prosedürler sayesinde en rahat hava ulaşım şeklidir. Özel Jet kiralayan müşteriler vip salon, uçağa hızlı geçiş gibi imkanların sunulduğu ayrı terminaller kullanırlar. Özel uçaklarda yolcuların konforu için internet erişimi, duş odaları, yatak odaları, konferans salonları, ayrılmış kabinler gibi ekstra donanımlar ve hizmetler bulunmaktadır.
Bazen de noktadan noktaya uçmak için en avantajlı seyahat biçimi helikopter kiralamaktır. Uçaklarda bulunmayan esnekliği sayesinde ulaşmak istediğiniz noktanın en yakınına iniş yaparak ulaşım süresinden büyük ölçüde tasarruf edebilirsiniz.
Bireysel ve Kurumsal uçak kiralama, jet kiralama, helikopter kiralama işlemleriniz için sayfamızı ziyaret ederek ön bilgi alabilir ve dilediğiniz özellikte bir ulaşım aracı kiralayabilirsiniz.

1 yorum: