2 Kasım 2016 Çarşamba

Vervella - Kahverengi Deniz Yosunu

Vervella - Kahverengi Deniz Yosunu.png
Vervella bir Sencer Bulut markasıdır. Ürünün teknolojisi ise slovenyalı ünlü bilim adamı goran dordic’in 18 yıllık çalışmalarının sonucudur.
Bu teknoloji, Ascophyllum nodosum’un hücre yapısının insan vücudu tarafından özümsenebilmesi için hücre yapısını açığa çıkarma yoluyla geliştirilmiştir.
Sencer Bulut bu teknolojiyi “Vervella” markası ile doğal bir takviye edici gıda olarak geliştirmiştir.
İçerisinde “Vervella Teknolojisi” ile işlenmiş Ascophyllum nodosum yani kahverengi deniz yosunun’dan başka hiçbir şey olmayan Vervella’nın herhangi bir yan etkisi yoktur.
Vervella tüm yaş ve meslek gruplarına hitap edecek çok geniş bir fayda çeşitliliğine sahiptir. Plazalarda, yoğun tempoyla çalışan, temiz havaya hasret, trafik, stres ile yaşam kalitesi düşen şehirli – çalışan, ameliyat sonrası besin desteği ihtiyacı olan, dönemsel veya sürekli ağır çalışma şartlarına maruz kalan veya bir şekilde vücut direncini arttırmak isteyen herkes için uygundur.
Vervella, detoks, kilo kontrolü, bağışıklık sistemini güçlendirme, vücudunuzun enerji seviyesini arttırma konularda size yardımcı olur. Aynı zamanda tiroit fonksiyonlarının düzenlenmesi, enfeksiyon problemleri, diyabet, sindirim sistemi problemleri, kas ağrıları, cilt sorunları, alerjiler, stres, mantar enfeksiyonları, menopoz ve regl problemleri, saç dökülmesi ve depresyon gibi sağlık sorunlarını aşmanıza kolesterol kontrolüne, omega 3takviyesine yardımcı olur.

1 yorum: