17 Aralık 2016 Cumartesi

Ygs Market

Ygs Market.png
YGS HAZIRLIK KİTAPLARINDA EN BÜYÜK ONLİNE SATIŞ SİTESİ
Türkiye’de Ygs kitapları alanında onlarca web sitesi mevcut. Bazıları yayınların kendisi olup çıkarmış oldukları ürünleri tanıtmak amaçlı resmi sitelerdir. Bazı siteler ise direk online satış siteleridir. Online satış sitelerinde sadece ygs kitaplarına yönelik özel bir site yoktu.
Bu eksikliğin farkında olan Yeniay Dağıtım; teogmarket.com un ardından ygsmarket.com.tr ile bu açığı kapatmış oldu
YGSMARKET.COM.TR  DE NELER VAR
Ygsmarket.com.tr  de onlarca ygs kategorisi ve binlerce ürün mevcut olup, kullanıcı dostu bir arayüz ile ygs kitapları alanında hizmet vermektedir. Hızlı kargo imkanı sunan, kapıda ödeme gibi alternatif ödeme kolaylıkları ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunan ygsmarket.com.tr de hangi yayınlar var biraz da ona bakalım.
Ygsmarket.com.tr de Türkiye’nin en seçkin yayınları mevcut olup, palme, karekök ygs kitapları, fdd, final, esen yayınları ygs kitapları başta olmak üzere onlarca yayın mevcuttur.
YGS KONU ANLATIMLI KİTAPLAR
Ygs konu anlatımlı kitaplarda onlarca yayının ürünlerine ulaşabilirsiniz. En seçkin yayınlar, öğretmenlerin tavsiye ettiği konuları en iyi şekilde anlatan Ygs hazırlık kitapları burada. Bu kitaplara konu anlatımlı kategorisinden ulaşılabilir. Ygs Market te tüm yayınların ygs konu anlatım kitaplarını görebilirsiniz
YGS SORU BANKALARI
Ygs soru bankalarında da ürün çeşitliliği oldukça fazladır. 1000 e yakın kitap bu kategoride de sizleri bekliyor. Yine en seçkin ve tavsiye edilen yayınları ygs soru bankaları burada. Bu ürünlere de ygs soru bankaları kategorisinden erişilebilir.
YGS DENEMELERİ
Ygs denemeleri; ygs hazırlıkta en önemli ürünler olup, doğru kaynakla çalışmanın öenemi burada daha da ön plana çıkmaktadır. Öğrenciler bu denemeler sayesinde eksiklerini görme imkanı sağlıyor ve kendilerini ölçme değerlendirme imkanına sahip oluyor. Denemeler ne kadar kaliteli ve Ösym sınavına uygun olursa öğrenciye o kadar başarılı olma imkanı sunmuş olur.

1 yorum: