2 Ocak 2017 Pazartesi

SU Yatcilik

İstanbul Boğazının eşsiz güzelliğinde stresten ve gürültüden uzak bir an yaşamak isteyenlerin tercihleri arasında tekne kiralama ve yat kiralama düşüncesi vardır. Bir sahil kenarında otururken yattaki insanların ne kadar güzel vakit geçirdiğini hayal edip düşünürüz. Halbuki bu artık hayal olmaktan çıkmış bir durumdur.
Su Yachts firması olarak 2010 yılından itibaren en uygun fiyatla yat kiralama ve tekne kiralama hizmetiyle size unutulmayacak zamanlar yaşatacak hizmetler sunmaktayız. İster özel bir anı ölümsüzleştirmek için, ister dostlarınızla güzel bir vakit geçirmek için isterseniz de iş toplantılarınız ya da iş yemekleriniz için yat kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
Su Yachts markasının sahibi firmamız RoyalYat Turizm Gıda San Tic Ltd Şti, merkezi İstanbul’un finans merkezi Levent Yapı Kredi Plaza’da bulunan kurumsal bir şirkettir. Yatlarımız İstanbul Boğazının en güzel konumundaki Arnavutköy İskelesi’nin yanında bulunmaktadır.
Bugüne kadar ağırlamış olduğumuz yüzlerce misafirimiz arasında bürokratlardan devlet başkanlarına, sporculardan sanatçılara, iş adamlarından siyasetçilere birçok müşteriye hizmet vererek kalitemizi kanıtlamış bulunmaktayız.
Yatlarımız ve kiralık teknelerimizle ilgili daha çok bilgi almak, hizmetlerimizden faydalanmak ve referanslarımız incelemek için sayfamızı inceleyebilirsiniz.
SU Yatçılık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder