11 Nisan 2017 Salı

Akademist

Akademist.png
Unutmayın genel yetenek işidir Besyo. Bazı insanların sözel bazılarınınsa sayısal zekası olduğu gibi bizim alanımız da ayrı bir yetenek gerektiren, büyük bir ayrıcalıktır. Orta okul ve Lise yıllarındaki beden dersleriyle karıştıran, hoplama ve zıplamayla ders geçtiğini zanneden pek çok insan olmasına rağmen besyo, ekonomi, anatomi, muhasebe, vb pek çok dalda eğitim alarak mezun olunan bir bölümdür. Bu nedenle besyo kursu önemli bir konumdadır. Kısacası bir mühendislik eğitiminden hiçbir eksiği yok tam aksine fazlası vardır çünkü diğer bölümlerden farklı olarak bizler fizyolojik ve psikolojik olarak sınırlarımızı zorlarız.
Akademist İstanbul besyo kursu olarak uzun zamandır besyo sınavına hazırlık aşamasında olan öğrencilerinin yanındadır ve pek çok başarılı öğrenci yetiştirmiştir. Öğrencilerimiz gösterdikleri önemli başarılarla bizleri de gurulandırmakta ve her geçen gün çok daha büyük bir azimle yeni besyo hazırlık eğitimi vermemize katkı sağlamaktadır.
Besyo hayalleri olan, sınırlarını zorlamayı seven ve kolay kolay vazgeçmeyenlerin seçimidir, besyo, umuttur, zaferdir, dayanışmadır, umut ister, yürek ister, bu yüzden biz öğrencilerimize durdurulamaz diyoruz.
Besyo hazırlık kursu olarak sizleri 8 aylık bir eğitime tabi tutuyoruz ve farklı parkurlar için uzman eğiticilerimizle sınava hazırlıyoruz. Sadece sınav öncesinde değil sınav sonrasında da yanınızda olup sizlere rehberlik ediyoruz. Branşlarımız arasında atletizm, basketbol, futbol, hentbol, jimnastik, tenis, voleybol ve yüzme bulunmaktadır ve 4 farklı tesiste çalışmalarımızı yapmaktayız. Florya sosyal tesislerinde besyo hazırlık eğitimi verilmektedir.
Özel yetenek sınavları üniversiteye göre farklı olmasına rağmen kazanmanızda en etkili şey parkurdur, parkurda ise hız ve performans en önemli etkenlerdir. Biz de besyo hazırlık eğitimi içimi için bunlara ağırlık vererek çalışmalarımızı yapıyoruz ve sizleri olabildiğince zorlayarak sizin de durdurulamaz olmanızı sağlamaya çalışıyoruz.
Sınav içeriklerini biraz detaylandırmak gerekirse özel yetenek sınavları içinde branş, esneklik, dayanıklılık, koordinasyon ve koşu ana dallarında sınav sistemi uygulanır. Standart bir uygulama yoktur ve her ilde farklı sınav sistemleri karşımıza çıkabilir bu nedenle hedefi belirleyip o hedefe özel olarak hazırlanmanız gerekir. Hedefe doğru yoldan ilerlemek ve uygun şekilde hazırlanabilmek için kesinlikle profesyonel bir yaklaşıma ihtiyacınız vardır en önemli rehberiniz besyo hazırlık kursları olacaktır.

1 yorum: