17 Nisan 2017 Pazartesi

Legalist - Online On Hukuk Hizmetleri

Legalist - Online On Hukuk Hizmetleri.png
Legalist – Online Ön Hukuk Hizmetleri
Legalist, sözleşme ve dilekçe örneği konusunda onlarca taslağı sisteminde bulunduran ve bu taslakları kullanarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda kira sözleşmesi, şirket ana sözleşmesi ve resmi kurum dilekçeleri gibi belgeleri otomatik olarak hazırlamanızı sağlayan bir portaldır. Ayrıca iş kurmak isteyen kişilerin şirket kuruluşu işlemlerini yapar, marka ve patent başvurularında da kullanıcılarına hukuki destek ve hizmet sunar.
Sözleşme, Dilekçe ve Belge Üretici
Legalist’e üye olarak, portalımızda bulunan pek çok taslaktan dilediğinizi seçebilir, temel sorulara cevap verip ilgili boşlukları doldurarak belge ve sözleşmelerinizi dakikalar içerisinde hazırlayabilirsiniz. Sonrasında tek yapmanız gereken ise bir yazıcıdan çıktı alıp, imzalamak. Bu sayede her siz hem de işiniz hukuki koruma altına alınmış olur.
Belge Kontrolü ve Avukata Danışma
Belge Kontrolü
Portalımızı kullanarak bir sözleşme, belge veya dilekçe hazırladınız ancak hala bir eksik olup olmadığı konusunda şüpheliyseniz, sistemimize kayıtlı deneyimli avukatlara ve uzmanlara henüz imzalamadığınız sözleşme taslağınızı atıp, dakikalar içerisinde kontrol ettirebilir ve bir uzman tarafından onaylanmasını sağlayabilirsiniz.
Avukata Danışma
Önünüzde ciddi bir hukuki, vergisel ya da mali sorun var ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilemiyor musunuz? Legalist’le birlikte çalışan deneyimli avukatlara danışarak ön bilgi edinebilir ve daha bilinçli bir şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.
Şirket Kuruluşu ve Marka-Patent Hizmetleri
İş kurmak istiyorsunuz ancak şirket nasıl kurulur, vergi açılışı ne zaman yapılır, defter onaylarını kim yapar bulmakta sorun yaşıyor ve markanızı ya da buluşunuzu koruma altına almak mı istiyorsanız, Legalist’te bu ihtiyaçlarınıza da çözüm bulabilirsiniz.

1 yorum: