12 Temmuz 2017 Çarşamba

Geomekatron Dedektor Sistemleri

Türkiye’nin dedektör ve alışverişte ilk adresi Geomekatron.com’un doğuşu, Dedektör teknolojilerinin Türkiye’de yeni gelişmeye başladığı 2006 yılına rastlamaktadır.
Alıcılar için hızlı ve kolay zemin etüd cihazı olanaklarını İnternete taşıma fikri, Türkiye’de ilk kez Geomekatron Ltd. Şti. nin kurucusu Mustafa Muzaffer Nişancı tarafından 2006 yılında ortaya atıldı.
Fikrin projelendirilmesi ve şahıs firması faaliyeti çerçevesinde gerekli altyapının hazırlanmasından sonra, 2011 yılında 3 kişilik kadrosu, 6 kategori altında yayın hayatına başlayan ve şirketleşen Geomekatron Ltd. ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve bu ilgi her gün artarak devam etti.
Kullanıcılarından aldığı önerileri değerlendirerek mevcut yapısını sürekli olarak geliştiren, Geomekatron Ltd, sunduğu hizmetlerde her zaman müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak gördü.
Kullanıcılarının desteğiyle, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen maden zemin etüd cihazları ve dedektör türevleri platformu olma özelliğini koruyor. Dedektör fiyatlarıyla ilgili bilgi almak ve dedektör almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

1 yorum: