21 Ocak 2017 Cumartesi

Batman Oyunlari

Batman Oyunlari.png
Batman oyunları pek çok kişi için bir tutkuya dönüşmüştür. Sinema filmlerinde gişe rekorları kıran Batman, bilgisayar ve mobil oyunlarda da önemli bir başarı elde etmiştir. Oyunun yapımcıları yeni ve farklı sürümler geliştirmeye ve bunları piyasaya sunmaya devam etmektedir. Bu anlamda Batman Oyunları sizler içinde iyi bir seçenek olabilir. Daha önce hiç oynamamış olabilirsiniz. Ancak, mutlaka ve mutlaka denemelisiniz. Hem mobil, hem de bilgisayarlar için oyunlar mevcuttur. Son zamanlarda 3D batman oyunları ön plana çıkmaktadır. Gerçek hissi vermektedir. Oyuncu adeta kendini oyunun içinde hissetmektedir. Evinizde yada cebinizde bu oyunları her zaman oynayabailirsiniz. Batman’in maceralarını artık siz yönlendirin. Batman buz çağı ve Batman uzaylılara karşı en popüler olanlarıdır.
Batman oyunu eldiven ve yüz maskeleriyle oldukça dikkat çeken oyunlardandır sonuç olarak oyunda amaç süper kahraman yaratılması olmaktadır. Maskeli şeklinde olan görsel efektleri oldukça zengin tasarı yapılan oyundur. Oyunda uçan makine tasarımından esinlenerek bilim kurgudan yardım alındı. Batman kişilik olarak oldukça güçlüdür. Batman kişilik olarak İskoçya vatansever kimliğe bürünen oyunda beraber çalışmalarla savaşılan güçlü mücadele anlatılmaktadır. Editörleri ise oldukça güçlüdür. Bu bağlamda Batman oyunu yediden yetmişe herkesin dikkatlerini çeken oyundur. Bir filmle bağlantısı olan ve farklı tasarımları olan oyundur. Bop Karne isimli olan Başkarakter uçan makine tasarımının canlandırılmasında etkin rol oynadı. İntikam ruhlu olan vatansever kimliğe bürünen karakter oldukça dikkat çekmektedir.
Kuzey Amerika’da canlandırılan 500 milyon dolar sınırını geçen aksiyonlu sahneleri olan oyundur. Başrolde olan Batman karakterinin yıllar sonra sürekli gelişen tasarım ve revizyonu sayesinde oyun oldukça güçlü hale geldi. Oyunda zihinsel ve bedensel güçten ötürü oldukça aksiyon sahneleri bardır. Başkarakterin ise kara şövalye olarak adlandırılması oldukça dikkat çekmektedir. Oyun Bafta ödüllerinde bile ödül alan oyunlar arasındadır. Görsel efektleri güçlüdür. Bölge savaşçılarıyla ve Joker isimli gizemli karakterle olan mücadele anlatılmaktadır. Bu arada Joker isimli karakter ise çirkin olan katil şeklinde oyuncudur. Herkese yarasa gibi yaklaşan gizemli kahraman oyununu oynamak için Batman Oyunu Oyna sayesinde yardım alabiliriz. Süper kahraman ve kaçış sanatlarının en güzel hali olan oyundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder