10 Ocak 2017 Salı

Eca Kombi Servisi

eca-kombi-servisi
Kaliteli ısınmak ve yaşanabilecek sürpriz masraflara karşı önlem almak için kombinizi kışa hazırlamanız gerekir. Periyodik kombi bakımı, cihazı yoğun mesai ile çalışacağı kış mevsimine hazırlar. Eca Servisleri kombi işinde uzman teknik ekibi ile profesyonel kombi bakım hizmeti sunuyor. Kombi bakımı kesinlikle uzman bir ekibe yaptırılmalıdır. Amatörce yapılan bakım uygulamaları ile istenilen sonucu almak mümkün değildir.
Kombi Bakımı
Ev ortamında bulunan toz ve kir gibi partiküller kombinin iç aksamına da yerleşir. İç aksamda biriken toz ve kir temizlenmediğinde cihazın performansını düşürür. Örneğin, Toz ve kir nedeniyle tıkanan filtre kombinin ısıyı yeteri kadar iletmesine engel olur, daha fazla enerji tükettiği halde kombiden beklenen randıman sağlanamaz. Bunun dışında sürekli çalışan kombinin bazı parçaları yıpranır ve hasar görmeye başlar. Eca kombi bakımıprofesyonel bir ekiple hem kombinin yıllık bakımını yapar hem de iç aksamda hasar görmüş parçaları tespit ederek bu parçaların değiştirir.
Kombi bakımı sırasında cihazın filtreleri, ısı iletim parçaları, elektrik aksamı gözden geçirilir. Herhangi bir sorun olup olmadığı tespit edilir. Tesisat suyu yenilenir, petekler kontrol edilir. Bacanın açık olup olmadığı incelenir. Eca Kombi Servis personeli tarafından yapılan periyodik kombi bakımı sonrası cihazınız kışa hazır hale gelir. Bölece uzun kış mevsimi boyunca kombiniz sorunsuz çalışır, siz kaliteli ısınırsınız. Kombinizden kaynaklanan sürpriz bir masraf ile karşılaşmazsınız.
Kombinize Bakım Yaptırın Kaliteli Isının
Kombinizin daha sağlıklı ve verimli çalışmasını istiyorsanız periyodik bakımını düzenli olarak yaptırmalısınız. Eca Kombi Servisi düzenli kombi bakımı yaptırabileceğiniz doğru adrestir. Profesyonel bir ekiple çalışan servis, kombinizin bakımını yaparak cihazınızın daha verimli çalışmasını sağlar.
Kombi ve Tesisat Bakımı
Kombi ve tesisat bakımı kış mevsimi gelmeden yaptırılmalıdır. Kombi bakımı profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Eca kombi servisi bu anlamda profesyonelliğine güvenebileceğiniz bir firmadır. Servis elemanları tarafından cihazınızın tüm iç aksamı kontrol edilir, toz ve kirden arındırılır. Hasarlı parçalar tespit edilerek yenileri ile değiştirilir. Cihazın filtre, pompa gibi parçaları tek tek kontrol edilir ve temizliği yapılır. Baca kontrolü de ekip elemanları tarafından yapılır. Kombinin ısı sensörleri, elektrik aksamı kontrol edildikten sonra tesisat suyu da yenilenir.
Tesisat suyunun kirli olması evinizin sağlıksız ısınmasına neden olur. Bu nedenle kombi bakımı ve tesisat bakımı bir arada olmalıdır. Tesisat suyu yenilenerek kombinin daha verimli çalışması sağlanır. Kombi bakımında bir önemli detay da su hattında bulunan filtrenin temizliğidir. Temiz olmayan ve hasar görmüş filtre ısı transferini yavaşlatır. Bakım esnasında su filtresi kontrol edilir ve gerekiyorsa değiştirilir.
Eca Kombi Servisi cihazınızın daha verimli çalışması için tercih etmeniz gereken doğru firmadır. Sürpriz kombi masrafından ve yüksek doğalgaz faturalarından kurtulmak için cihazınıza düzenli kombi bakımı yaptırmayı ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder