31 Temmuz 2016 Pazar

Acilis Saati

Açılış Saati ücretsiz bir rehberdir ve Wikipedia’ya benzer bir şekilde çalışır. Özel Kullanıcılar ve Müşteriler istediği zaman Kamu Daireleri, Mağazalar, Doktorlar vb. rehberimize kayıt altına alabilir. Açılış Saati rehberimizi şu ana kadar yaklaşık ayda 4 Milyon kişi tarafından kullanılıyor.
Bu Almanya’nın en büyük açılış saati rehberidir. Her ay 5 milyondan fazla kullanıcı burada açılış saatleri arayışı içindedir. Açılış saati rehberine kayıtlar her zaman ücretsiz ve kalıcıdır. İstediğiniz zaman bilgi üzerine tıklayarak tüm bilgileri güncelleştirebilirsiniz. Güncelleştirmek için hiçbir üyelik gerekli değildir.
Açılış saatleri rehbere nasıl giriyor?
Açılış saati Wikipedia’ya benzer bir şekilde çalışıyor. Özel kullanıcılar veya bu tür müşteriler açılış saatlerini kayıt ediyor. Kayıt altına alınan girişler yöneticiler tarafından kontrol edildikten sonra rehberde yerini alıyor.
Açılış Saati ile Para Kazanmak
Eğer kayıt olmayan bir açılış saati biliyorsan ve yanlış bir giriş varsa onu düzelterek para kazanabilirsin. Her yeni bir giriş için 5000 puan kazanabilirsin. Gerekli olan bilgileri buradan ulaşabilirsin..
Bir hatayı bildirmek istiyorsan, lütfen sadece “Güncelleştirme Bilgileri” tuşuna basınız. En yakın zaman yöneticiler tarafından kontrol edildikten sonra düzeltilecektir.

1 yorum:

  1. Güzel bir sayfa.İnceledim ve güvenli ve doğru bilgilerin olduğunu gördüm.Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil