7 Temmuz 2016 Perşembe

Ozan Can Oruc

Ozancanoruc.com.trOzan Can’a ait kişisel bir bilgi iletişim bloğudur.Teknolojiden sosyal medyaya, Android’den APK’ya kadar her daldan özgün paylaşımlarda bulunmaktadır.
Sitemiz renkli bir halde olup, ziyaretçilerin ilgisini arttırmaktadır. Siteye giriş yapan kullanıcı bir makaleyi okurken gözü bir başka makaleye çarpar ve bu sürükleyici durum böyle devam eder. Yapılan paylaşımlar ilgi çekici ve gündemden paylaşımlardır. Bu nedenle ilgi çekme olasılığı daha da yükselmektedir.
Sitemizde bulunan makalelerin yazarlarımız tarafından yazılması ve alıntı olmaması ziyaretçilerimizin daha çok ilgisini çekmekte, daha çok erişim sağlamaktadır.
Ayrıca sitemiz tamamen ziyaretçilere özel olarak optimize edilmiştir. İstenmeyen (pop-up) reklamlara, yetişkin içeriklere yer verilmemiş, rahatsız edici durumlar bulunmamaktadır. Kullanıcıları ve ziyaretçileri rahatsız etmeyecek, bloğuma katkıda bulunacak ufak reklamlar yer almaktadır.
Ozancanoruc.com.tr adresine girilen makaleler alıntı olmayıp tamamı özgün ve gündemden makalelerdir. Yazarlarımız sizler için araştırma yapıp, aynı zamanda gerçeği yansıtırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder