3 Temmuz 2016 Pazar

MosModa

Mosmoda
MosModa dünyaca ünlü moda markalarına ait trend ürünleri ve modaya ait bilgileri portföyünde bulunduran bir alışveriş-blog platformudur.
2010 yılında online alışverişe başladığı günden bu yana birçok markayı bünyesine ekleyerek 400 den fazla markanın binlerce ürününü müşterilerinin beğenisine sunmayı başarmıştır. Bu markalara ait yeni sezon ve gündemdeki modelleri sitemizden takip edebileceğiniz gibi beğendiğiniz ürün için alışveriş işleminizi de yine güvenle sitemizden yapabilirsiniz.
Sunduğu çeşit ve marka seçenekleri ile MosModa, kısa süre içerisinde giyim tarzını benimsemiş milyonlarca bayan ve erkeğin tarzlarını belirleyebilecekleri bir moda alışveriş platformu olmuştur.
En şık bay ve bayan kıyafetlerinin bulunduğu sistemimizde Mosmodaçocuklarınıza da yer ayırmayı unutmadı. Çocuklarınıza da bir tarz oluşturabileceğiniz gibi onlarla kombin oluşturarak tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.
Mosmoda olarak giyim ürünlerinin yanında ayakkabı, çanta, kozmetik, ürünleriyle birlikte aksesuar kategorisinde güneş gözlüğü, kolye, yüzük ve saat gibi birçok seçenek bulunmaktadır.
İste-Gelsin hizmetimiz ile beğendiğiniz ürüne ait beden ya da numarayı bulamadığınız takdirde geniş tedarik ağımız ile istediğiniz özelliklerdeki ürünü tedarik ederek adresinize ulaştırıyoruz. Aynı şekilde sitemizde olmayan fakat hoşunuza giden bir markanın ürününü arıyorsanız yine bu hizmetimiz ile istediğiniz markanın ürününü size ulaştırmak için uzman ekibimiz sizin için titiz bir şekilde çalışmaktadır.
Kısacası modaya ait ne varsa hepsi Mosmoda da…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder