21 Eylül 2016 Çarşamba

Grifa Ajans

grifa
2005 yılında kurulan Grifa; web tasarım ve web yazılım konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile bugüne kadar birçok kurumsal firmanın tercihi olmuştur.
Günümüzde bireysel veya kurumsal olarak artık birçok birey ya da şirketler geniş kitlelere çalışmalarını ve hizmetlerini duyurabilmek için bir internet sitesine ihtiyaç duymaktadır. Ticaretin de artık nerdeyse tamamen online ortama taşındığı yakın dönemde üreticiler ürünlerini tüketiciye en hızlı ve en kolay şekilde sunabilmek için internet üzerinden e-ticaret şeklinde çalışmaya başladı.
Elbette her iki tarafın memnun olacağı bu ortamda bazı olumsuz durumlarda olmaktadır ki müşteriler web sitesinin tasarımından dolayı aradığı ürünü yada bilgiyi bulmakta zorluk çektiğini belirtmektedir.
Son zamanlarda artık internet sitelerinin ziyaretçi sayısının mobil cihazlar üzerinden artmaya başlamasıyla web site sahipleri müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için mobil uyumlu web tasarımları aramaya başlamakta ve bu hizmeti en doğru şekilde nerden alacağını bilememekte.
İşte tam bu noktada bir web tasarım ajansı olan firmamız Grifa, gelişmiş web yazılım araçları sayesinde gelişen teknolojiye uygun mobil uyumlu web tasarımlarıyla müşterilerinin isteğine uygun çalışmalar ortaya çıkarmaktadır.
Sizde kendinize ya da firmanıza uygun etkili bir web tasarımına sahip olmak istiyorsanız sayfamızı ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz

1 yorum: