2 Eylül 2016 Cuma

Paketleme Makine

Paketleme Makine.jpg
Aler Makina
2016 yılında Akhisar’da kurulmuştur. Aler Makina olarak; gıda ve diğer tüketim ürünlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde, raflardan halka ulaşmasını sağlayan ‘Paketleme Makineleri’ ile hizmetinizdeyiz. Şirketimiz yeni kurulmasına rağmen, makinalarımız ülkemizde ve tüm dünyada kullanıcıların dikkatini çekmiş bulunmaktadır. Paketleme Makineleri hemen hemen tüm gıda ürünlerine uygun olarak üretilmektedir. Makinelerimizi, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulundurarak sizlere sunmaktan gurur duymaktayız. Koli bantlamavakumlamapalet sarmaesnek bant etiketleme, Paketleme ve ambalaj makinalarının yanı sıra, ürün kontrol makinalarımızı da hizmetinize sunuyoruz.
Ürün kontrol makinalarımız; Metal Dedektörü ve Gramaj Kontrol Makinesi olarak bünyemizde yer almaktadır. Metal Dedektörü; ambalajlanan ürünlerin ya da ambalajın içerisinde metal kalıntısı olup olmadığını kontrol etmek amacıyla kullanılan bir makinedir. Gramaj Kontrol Makinesi ise,ambalajlanan ürünün gramajını kontrol ederek, gramajı doğru olanların geçişine izin verir, gramajı eksik ya da fazla olanları farklı yönlere göndererek, gramajı tam olanlardan ayrılmalarını sağlar.
Aler Makina olarak, paketlenmiş ve sunuma hazır gıdalarımızın ambalajlanmış haliyle de kontrolden geçmesini ve müşteri memnuniyetini sürekli kılarak ‘Kolay ve Hijyenik Paketleme’ için sizler ile buluşmaktayız.
Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunabilmek ve daha iyi bir iletişim kurabilmek için sizlerin hizmetinizdeyiz.
VİZYONUMUZ:
Teknolojiyi takip ederek, kaliteli makineler üretip müşteri memnuniyetini arttırarak, iç ve dış pazarlara açılmaktır.
MİSYONUMUZ:
Kaliteli ürünlerimizi güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız ile sizlere en iyi şekilde sunuyoruz. Gıda ve diğer tüketim ürünlerini üreten firmaların başvurduğu ilk adresler arasında yer alarak; Aler Makine, sağlıklı ve güvenli paketleme ile gıda ürünlerinin raf ömrünü uzatır. Ayrıca, paketleme işlemlerinde kolaylık sağlamak için siz değerli müşterilerimizle “Aler Makina’nın Kolaylıklar Dünya’sında” buluşuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder