22 Eylül 2016 Perşembe

vSmart Bilisim Hizmetleri

vSmart Bilisim.png
vSmart Bilişim Hizmetleri
vSmart BilişimResmi VMware Eğitimleri ve VMware sertifika programı üzerine sektörün deneyimli ve konusunda uzman kadrosu ile sanallaştırma eğitim sunmaktadır.
Nedir Bu Sanallaştırma ?
Günümüzün popüler teknolojisi olan “Virtualization” yani sanallaştırma en basit mantıkla fiziksel bir donanımı tek bir işletim sisteminin değil birden fazla sistemin kullanması olarak adlandırılabilir.
Örnek vermek gerekirse Windows Server kurulu bir makinada sanallaştırma yapıldığında bu donanım üzerinde Linux vb. birçok işletim sistemini kullanmak mümkün olabilmektedir. Bu işlem sonucunda kurulu olan tüm sistemler fiziksel donanımını paylaşımlı olarak kullanmaktadır. Bu paylaşımlı kullanım farklı işletim sistemleri için gerekli ekstra donanımı ortadan kaldırdığı için maddi yönden de büyük tasarruf sağlamaktadır.
Sanallaştırma sonucu oluşturduğunuz sistem üzerinde rahatlıkla çalışabileceğiniz gibi olası herhangi bir sorunda ana işletim sistemine zarar gelmeksizin sadece sanal makinanızı gözden geçirmeniz yeterlidir. Bu rahatlıkla sanal makinanız üzerinde istediğiniz gibi yazılımsal değişiklikler yapabileceğiniz gibi korkmadan bozup tekrar düzeltebileceğiniz sanal bir bölümünüz olmaktadır.
Ana işletim sisteminiz üzerinden tüm sanal sistemlerinizi kontrol ederek istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
Linux makinalar daha az bilgisayar belleği harcaması ve daha fazla disk bölümlemesine imkan tanıdığından kullanıcıya ciddi bir esneklik kazandırırken, özellikle yeni yazılımları deneyip test etmek isteyen kullanıcılar, kolayca yeni disk bölümleri oluşturup kullanacağı alana göre bilgisayarlarını daha iyi optimize edebilmekte.
Sanallaştırma olarak Sunucu Sanallaştırma, Masaüstü Sanallaştırma işlemlerinin yanında Veri Depolama Sanallaştırma, Ağ Sanallaştırma, Uygulama Sanallaştırma türleri de mevcuttur.
Resmi VMware Eğitimleri
vSmart Bilişim olarak günümüz teknolojisine uygun en yeni yazılımlarla tecrübelerimizi, bu sektörde bir şeyler öğrenmek isteyen başlangıç seviyesinde ya da biraz bilgili olan orta ve ileri seviye sanallaştırma ürünleri üzerindeki yeteneklerini geliştirmek tüm müşterilerimize birikimlerimizi uygulamalı olarak aktarmaktayız.
Eğitim HizmetlerimizDanışmanlık Hizmetlerimiz
  • VMware Eğitimleri
  • Sanallaştırma
  • EMC Eğitimleri
  • Ağ ve Güvenlik
  • Linux Eğitimleri
  • Bulut Bilişim
  • Cisco Eğitimleri
  • Tümleşik Sistemler
  • Veri Depolama
  • Yedekleme & Arşivleme
  • İş Sürekliliği & Felaket Kurtarma
Firmamızda, eğitim, danışmanlık, bakım ve destek ve dış kaynak alanlarında uzmanlaşmış, saha tecrübesi olan uzmanlar tarafından verilen hizmetler yürütülmektedir.
vSmart, VMware Education Service’in sunmuş olduğu Resmi VMware Eğitimleri hizmetini veren tek yetkili kurumdur!
vSmart, VMware’in Professional Service Provider yetkinliği ile üretici seviyesinde hizmet sunar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder