5 Eylül 2016 Pazartesi

Weeb

Weeb.png
2006 yılında web tasarım sektörüne giriş yapan Weep Grup zamanla diğer sektörlerde de kendini ispatlayarak ofis programları, 2D / 3D çizim, grafik tasarım ve yazılım programları ile akademik eğitimler vermeye başlamıştır.
Web sitesi günümüzün en hızlı gelişen iletişim, reklam ve pazarlama aracıdır. Günümüzde kurumsal olarak her firmanın ihtiyacı olan web sitesi artık bireysel olarak ta bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bireysel olarak kimliğini ve çalışmalarını tanıtmak isteyenlerde artık bir web sitesi sahibi olmak istemektedir.
Weeb Akademi olarak tüm bu ihtiyaçları karşılayacak çözümler üretmekteyiz. Weeb gelişen teknolojiyi her zaman yakından takip ederek müşterilerini yenilikçi ve modern çözümler ile memnun etmeyi başarmıştır.
Web tasarımı sürecinde istekleriniz doğrultusunda hareket ederek tamamen size özel, kullanımı kolay yönetim paneli ile modern bir web sitesi hazırlıyoruz. Tasarım aşamasında tüm arama motorlarının kolay indeksleyebileceği bir sayfa yapısı kullanarak seo açısından da sıralamalarda fark edilecek bir yapı sunuyoruz.
Tüm bu başarılarımızı eğitime dönüştürerek sektörün ihtiyacı olan nitelikli personel yetiştirmek için farklı lokasyonlardaki ofislerimizde uzman ekibimizle seviyeli, eğlenceli  ve öğretici bir hizmet sunmaktayız. Sizde bu kulvarlarda bir şeyler öğrenmek veya kendinizi geliştirmek istiyorsanız sizi en yakın ofisimize bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder