9 Mart 2017 Perşembe

Degisim Dekorasyon

Degisim Dekorasyon
Günümüzde ev ve ofisler için alçıpan duvar, kartonpiyer, ve asma tavan dekorasyonu vazgeçilmez işler arsındadır. Elbette böyle bir dekorasyonu yaptırmak için tecrübeli ve titiz çalışma gerçekleştiren Alçıpan ustası ve Kartonpiyer Ustası gerekmektedir.
Birçok firma yada şahıs usta olduğunuz iddia ederek yapmaya başladığı işi düzgün tamamlayamamakta ve tadilat sonrası oluşan problemlerin arkasından durmamaktadır.
Değişim Dekorasyon olarak firmamız yaptığı işin her zaman arkasından durarak tadilat sırasında ve sonrasında oluşabilecek durumlar içinde 7/24 destek vermeye hazırdır. Her müşteri bizim için değerlidir ve bu elbette ki firmamıza olumlu olarak yansımaktadır.
Alçıpan Asma Tavan Ustası veya Alçıpan Bölme Duvar Ustası ihtiyacınızda sadece bir telefonla randevu alabilirsiniz. Ortak belirlenecek bir gün ve saatte ustalarımız adresinize gelerek ücretsiz keşif yapmakta ve yaptıracağınız işe göre maliyet çıkarmaktadır.
Dekorasyon işlerimizde kullandığımız malzemelerin hepsi 1. Kalitedir ve garantilidir. Asla hiçbir zaman akma, kokma ve dökülme gibi bir durumla karşılaşmasınız.
Eviniz ve ofisiniz için asma tavan ve kartonpiyer işleri yaptırmak istediğinizde Değişim Dekorasyon olarak firmamızdan ön bilgi alabilir ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

1 yorum: