25 Mart 2017 Cumartesi

Penmak Pvc ve Aluminyum Makinalari

Penmak Pvc ve Aluminyum Makinalari.png
PENMAK Makine olarak deneyimli kadromuz ve tecrübeli ekibimiz ile Bursa fabrikamızda yürüttüğümüz faaliyetlerimizi periyodik ar-ge çalışmalarıyla her geçen gün daha kaliteli seviyelere getirmiş bulunmaktayız.
Pvc sektöründeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerimizin isteklerine zamanında ve kaliteli bir hizmet sunmak için çabalıyoruz.
Satılık Pvc makinesi arayışında olan firmalar için ilk tercihler arasında olan firmamız bugün 49 ülkeye yapmış olduğu ihracatla kendini ispatlayarak her geçen gün büyüme hedefi göstermektedir.
Günümüzde birçok firma pvc makinesi satışı yapmaktadır ve bu makineler kaliteden kaliteye değişmektedir. Böyle bir durumda kullanmış olduğunuz hammadde ne kadar kaliteli olursa olsun makineniz kaliteli olmadıkça istediğiniz sonucu hiçbir zaman alamazsınız. Yapılan işlem sonucunda çıkacak sorunlar sizi müşterilerinize karşı mahcup edebileceği gibi kötü referanslar almanızı sağlayacaktır. Bu sebeple kullanmış olduğunuz pvc işleme makinaları çok önemlidir.
Penmak Makine olarak 18 yıldır ihracatını üretimini yaptığımız makinalarımızı fabrikamızda görerek kalitemizi test edebilir ve pvc makinası siparişi verebilirsiniz. Bursa fabrikamız ve firmamız hakkındaki bilgiler için sayfamızı ziyaret ederek bilgi edinebilir ve talepte bulunabilirsiniz.

1 yorum: