7 Mart 2017 Salı

Dr. Onur Cukurluoglu

Dr. Onur Cukurluoglu
1977 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğretimini İzmir’de tamamladı. 1995 yılında Dokuz Eylül Tıp fakültesine girdi. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi A.D.’da uzmanlık eğitimime başladı. 2009 yılında ihtisasını tamamlayarak Hatay Antakya Devlet Hastanesinde Mecburi Hizmetini yerine getirmek için çalışmaya başladı. Çalışma hayatı boyunca yurt içi ve yurtdışı toplantılarda birçok sunum yapan Çukurluoğlu 2007 yılında ilk isim olarak sunduğu çalışma ile 29. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi Asistan Bildiri Yarışması Klinik Dal Birinciliği ödülünü aldı.
Çukurluoğlu, birçok estetik operasyonların yanı sıra Vaser Liposuction (yağ aldırma) konusunda hizmet vermektedir. Vaser Liposuction operasyonları ile vücudunuzun diyet ve sporla şekillendiremediğiniz alanlarda fit bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu Vaser Liposuction operasyonları ile istediğiniz fit vücutlara hızla sahip olabilirsiniz. Vaser Liposuction tekniği tıbbın birçok alanında kullanılmaktadır. Böbrek taşlarının kırılmasında kullanılan ses dalgaları gibi yağ hücrelerinin parçalanması için dizayn edilmiş ses dalgaları kullanılmaktadır.
Vaser liposuction operasyonları sonrasında 3 hafta süreyle korse kullanılır. Ameliyat sonrası normal hayata dönme süresi hastaya göre değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder