6 Mart 2017 Pazartesi

VTS TEKNIK Apple iPhone Servisi

VTS TEKNIK Apple iPhone Servisi
iPhone 6 Plus cep telefonları ekran netliği, kalitesi ve çizilmeye karşı dayanıklılığıyla ön planda olmasına rağmen ekranları yere düşme, sert bir zemine çarpma, ya da farkında olmadan baskı uygulanması neticesinde maalesef kırılabilmekte veya sıvı teması sonucu özelliğiniz kaybetmektedir.
iPhone 6 Plus telefonunuzun ekran camı çatlaması ya da kırılmasıyla birlikte aynı şekilde iç ekranda da kırılma ya da çatlama meydana gelmekte, dokunmatik alanın tamamının ya da bir kısmının çalışmaması veya ekrana görüntü gelmemesi gibi sorunlar da meydana gelmektedir.
Böyle bir durumda ise telefonunuzun ekranın değişmesi gerekmektedir ve bu size bilgi açısından hiçbir kayıp oluşturmaz. VTS TEKNİK Apple iPhone Servisi olarak telefonunuzda bulunan tüm verileri koruyarak çok kısa bir sürede ekranınızın değişim işlemini gerçekleştiriyoruz.
iPhone 6 Plus Ekran Tamiri artık sanıldığı kadar zor ve uzun süren bir işlem değildir. Aynı gün içerisinde iPhone 6 Plus Ekran Değişimini gerçekleştirerek garantili bir şekilde size teslim ediyoruz.
iPhone 6s Plus Ekran cam değişimi ihtiyaca göre sadece dokunmatik ekran değişimi yada ya da set olarak uygulanmakta ve cam ile ekran komple değişmektedir.
VTS Teknik olarak cihazlarınız evinizden alınarak uygun fiyat karşılığında tamir edilip garantili şekilde adresinize teslim edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder