5 Şubat 2017 Pazar

Antalya Firat Nakliyat

Firat Nakliyat.png
Fırat Nakliyat olarak 2001 yılında kurulan firmamız Antalya evden eve nakliyat firmaları arasında sektöre girdiği günden bugüne kadar birçok bireysel ve kurumsal müşteriye hizmet vermiştir.
Firmamız Kurumsal bir nakliye şirketi olup Evden eve nakliyat, Kurumsal Nakliyat, Ofis Büro Taşımacılığı, Asansörlü Nakliyat, Eşya Paketleme, Şehiriçi Nakliyat, Şehirlerarası Nakliyat  gibi daha bir çok alanda çalışmaktadır.
Evden eve nakliyat hizmetlerinde, müşterilerimize yüksek hizmet kalite standardı ile güvenli ve hızlı hizmet verebilmek için uzman ekibimiz ve kaliteli ekipmanlarımız ile 7/24 hizmet vermekteyiz.
Asansörlü nakliyat ile eşyalarınızı bina içi taşıma yaparken karşılaşılan hasarları en aza indirip, yükleri insan gücü yerine makine gücüyle taşıyarak daha hızlı ve daha güvenli nakliye hizmeti sunmaktayız. Bina içerisinde eşya taşıma esnasında koridorların darlığı, eşyaların zarar görme ihtimali ve diğer etkenler taşımayı zorlaştırdığından ve işlemleri geciktirdiğinden asansörlü nakliyat ile tüm bu sorunlar ortadan kalkmakta ve eşyalarınız zarar görmeden güvenle taşınmaktadır.
Ofis ve iş yeri gibi kurumsal taşımacılıkta işin kaliteli, hızlı ve hassas olması çok önemlidir. Ticari işletmelerin özenli ve hızlı bir şekilde taşınması iş ve bütçe açısından fayda sağlayacağından Fırat Nakliyat olarak taşıma öncesi ön inceleme yapılarak en uygun düzende ve ambalajlama ile ofis taşımacılığı yapılmaktadır.
Sizde eviniz ve ofisiniz için uygun ve kurumsal bir nakliyat firması arıyorsanız bizimle iletişime geçerek uygun tekliflerimizden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder