13 Şubat 2017 Pazartesi

Cumra'dan haber, bilgi ve daha fazlasi

Cumra'dan haber, bilgi ve daha fazlasi.png
Cumradan ın yola çıkış amacı, Çumra ile ilgili güncel ve doğru bilgiyi okuyucularına duyurmak. Çumra için gerekli olabilecek bilgileri sunmak. Çumra hava durumu, Çumra nöbetçi eczane, Çumra Çatalcahöyük haber gibi günlük hayatta gerekli olabilecek bilgileri paylaşmaktır.
Çumra için her şey tek adreste olarak bir slogan ile Çumra ve konya, karaman illeri içinde bilgiler yer almaktadır. http://www.cumradan.com/ güncel haber ve bilgilerin yanı sıra, Çumra’dan ilanlar ücretsiz olarak verilebilir. Çumrada yer alan firmalar iletişim ve adres bilgilerini ücretsiz olarak cumradan a ekleye bilirler. Bunun yanı sıra cumradan için bir reklam politikası ile, sayfada ürün veya hizmet reklamı verilebilir. Çumradan gold üyelik şartlarına göre de bazı hizmetler sunmaktadır.
Çumra nöbetçi ezcane mi arıyorsun, Çatalhöyük ü merak mı ettin, Çumra belediye başkanı kim, Çumra konya arası ne kadar, çumrada okullar, çumrada eğitim nasıl, çumra’da üniversite varmı, Çumra karaman raybüs saatleri, Çumra konya tren saati kaçta, çumra hava durumu, Çumra fotoğrafları ve daha fazlası için tek adres, http://www.cumradan.com
Çatalhöyük ismini bilmeyen sanırım yoktur. MS 9000 li yıllara uzanan bilinen ilk büyük çaplı yerleşimler yerlerinden olan ve tarımın yapıldığı veya başladığı bilinen ilk yer olan Çatalhöyük Çumra sınırları içerisinde, Çumra Çatalhöyük arası 15 km civarındadır. Çumra Çatalhöyük UNESCO dünya mirasları arasındadır. Kazılar yaklaşıl 60 yıldır devam etmekte ve halen kazı çalışmaları yapılmaktadır.  Çumra tarım şehridir, tarım yıldızı çumradır, cumradan.
Adını sıklıkla duyduğumuz konya şeker in markası olan TORKU da Çumrada yer almaktadır. Milli bir kuruluş olan ve kısa sürede dünya çapında bir marka bilinirliğine sahip olan TORKU üretim üssü, Çumra merkeze 3 km mesafede yer alır.
Tüm bilgi ve ayrıntılar için, cumradan.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder