21 Şubat 2017 Salı

Bandirma Rent a Car Viraj

Bandirma Rent a Car Viraj.png
Bandırma Rent a Car olarak kaliteden ödün vermeden ekonomik fiyatlarla araç kiralamayı ilke edinen Viraj Car Rental ekonomik orta ve lüks sınıftan oluşan 40 adet araç filosuyla 2008 yılından beri hizmet vermektedir.
Araç kiralama ciddi bir iştir kiralayana ve kiracıya ciddi sorumluluklar yükler bizler Bandırma Oto Kiralama olarak kiracının sorumluluklarını minimum seviyeye çekerken keyifli yolculuk için her yıl yenilenen 2015-2016-2017 model araçlarımızı hizmetinize sunuyoruz.
Bandırma Viraj Rent a Car gerek bireysel gerekse filo kiralama sektöründe Bandırmada sektör lideri konumundadır. Profesyonel,genç dinamik firmamızda müşteri memnuniyeti en ön plandadır. Gerek Bandırmalı hemşerilerimiz gerek şehir dışından Bandırma İdo feribotu ile gelen misafirlerimiz gerekse de yurtdışından gelen misafirlerimize araba kiralanmanın konforunu yaşatabilmek bizler için ön plandadır. Araba Kiralama Bandırma dışından da yoğun ilgi gören bir sektördür. Hayat daima VİRAJlarla doludur sloganı ile 2008 yılında faaliyetine başlayan firmamız Bandırma rent a car olarak en eski kurumsal firma özelliğini taşımaktadır. Son model araçlarımız full rent a car kaskolu olup her türlü risk kapsam dahilindedir. 7/24 acil yardım ekibimiz her an iş başındadır.
Bandırmaya yolunuz düştüğünde Bandırma Araç Kiralama olarak sizleri de bir kahvemizi içmek için bekleriz. Yapılan her araç kiralama sözleşmesi karşılıklı güvene dayanan bir nişanedir. Sizleri de viraj rent a car ailesinde görmek bizi mutlu edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder