10 Şubat 2017 Cuma

Istanbul Sineklik

Istanbul Sineklik.png
Günümüzde mikropları taşıması nedeni ile birçok hastalığa sebebiyet veren sivrisinek, karasinek ve benzeri haşere gurubu ile en etkili çözüm sineklik sistemleri kullanmaktır. Herhangi radyasyon ve kimyasal maddeye ihtiyaç duymadan haşere gurubuyla mücadelede diğer yöntemlere nazaran sineklik kullanmak daha sağlıklıdır.
Sivrisinek, karasinek gibi haşereleri yok etmekte kullanılan sprey veya haşere kovucu gibi ürünler evinizin veya ofisinizin içerisinde bu işlemi gerçekleştirdiğinizden ve aynı ortamda bulunduğunuzdan bu ürünlerden açığa çıkan radyasyon ve kimyasal etkenlere istemeden de olsa maruz kalmış oluyorsunuz. Halbuki sineklik kullanarak daha sağlıklı bir şekilde bu tarz canlıları evin içerisine girmeden uzaklaştırmış oluyorsunuz.
Son zamanların tercihi olan ve firmamızda da üretilen pileli sineklikler pilelere sahip tülü sayesinde kendini kolayca fark ettiren şık tasarımı ve kolay kullanımı ile öne çıkan bir sineklik modelidir. Tasarım özelliği sayesinde temizlenmesi oldukça kolay olan bu ürünler pencerenizin estetik yapısını bozmayacak bir yapıda üretilmiştir.
İstanbul Sineklik ve Havalandırma Sistemleri firmamızda gerçekleştirdiğimiz pileli sineklik imalatında uzun yıllar dayanıklılığını koruyacak materyale sahip ürünler üretilmektedir. Pileli sineklik sistemlerinin yanında firmamızda sürme sineklik ve menteşeli sineklik imalatı yapılmaktadır.
Sizde eviniz, ofisiniz ya da verandanızı sineklerden ve haşerelerden korumak istiyorsanız firmamızla iletişime geçerek mekanınıza uygun çözümlerimizden yararlanabilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda mekanınız için en doğru tercihi uzman ekibimizle belirleyerek daha sağlıklı günler geçirmeniz için en uygun fiyata kaliteli ve garantili bir hizmet sunuyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder