23 Şubat 2017 Perşembe

Hijyen Temizlik

hijyen-temizlik
Apartman sakinlerinin en büyük sorunlarından biri olan merdiven temizliğidir. Apartman yöneticilerinin için büyük problem olan bu duruma kurumsal firmamız en etkili şekilde çözüm sunmaktadır.
Merdiven temizliği şirketleri sanıldığının aksine daha uygun maliyetle hizmet vermektedir. Merdiven temizliği için apartmanda görevli çalıştırıldığında çalışanın maaşı, sigortası, temizlik malzemeleri derken hesaplandığında daha masraflı olduğu ortaya çıkmaktadır.
Antalya temizlik şirketleri arasında Hijyen Temizlik olarak Antalya merdiven temizliği hizmetinin yanında Antalya apartman temizliği ve Antalya ofis temizliği hizmeti de vermekteyiz.
Eviniz, ofisiniz ya da apartmanınız için en uygun fiyatlarla en iyi hizmeti vaat eden firmamız referanslarıyla da kendine güvenini ispatlamıştır. Sizin belirleyeceğiniz periyodik zaman diliminde ister günlük, ister haftalık isterseniz aylık olarak temizlik işlerinizi yerine getirerek sizin daha temiz ve daha mutlu ortamda gününüzü geçirmeniz için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmayı hedefliyoruz.
Sizde hizmetlerimizden faydalanmak ya da firmamızı incelemek isterseniz Hijyen Temizlik olarak hizmetlerimizle ilgili bilgi alıp tekliflerimizden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder