25 Ağustos 2016 Perşembe

Filmnia - Sade, Hizli film izleme sitesi

Filmnia - Sade, Hizli film izleme sitesi.png
Hayatımızda yönlendirme konusunda dışarıdan aktarılan her etken aklımızda kalıcı olur. Yapılan bir çok araştırma görsel iletişimin sözlü ve yazılı iletişime göre daha etkili olduğunu kanıtlamıştır. Bu konuda birebir iletişimde bulunmayı göz ardı edersek filmler bizim en çok etkilendiğimiz görsel iletişim araçlarındandır. İnsanların büyük bir kısmı ne kadar reddetse de filmlerden oldukça etkilenmektedir. Özellikle biyografi ve tarihi filmler bizlere bilgi birikimi yapmakta son derece yardımcı olmaktadırlar. Örnek verecek olursak American History X filmi, 20. Yüzyılın Amerika’sında yaşanmış bir çok ayrımcılığı mükemmel bir anlatım tarzıyla zihinlerimize kazımıştır. Filmlerin bize aktardıklarının kalıcı olmasında en büyük etkenlerden birisi de oyuncuların başarılı performanslarıdır. Film sektörü öyle gelişmiştir ki aktörler, aktrisler, yönetmenler, yapımcılar ve daha bir çok kişi bu sektörden inanılmaz derecede gelir ve ün elde etmektedir. Hollywood önderliğinde bir çok ülke kendi bölgesel film sanayisini kurmuştur.
Ülkemizde bunun örneğini Yeşilçam olarak verebiliriz.
Bir filmin yaklaşık olarak %70 lik kısmını senaryo oluşturmaktadır. Etkili ve doğru yönlendirme yapabilen bir senaryo geriye kalan %30luk kısmı nerdeyse önemsiz hale getirmektedir. Ancak %30 luk kısmı incelemekte de fayda var diye düşünüyorum. Bu %30 luk kısmı oyuncuların başarılı veya başarısız diye söyleyebileceğimiz performansları oluşturmaktadır. Oyuncularında başarılı performans sergileyebilmesi bir çok detayın bir araya getirilmesiyle doğru orantılıdır. Oyuncunun role fiziksel ve zihinsel olarak hazır olması özel hayatına, yaşamına ve sağlığına dikkat etmesine bağlıdır.
Tüm bu performansları kendi gözünüzle oylamak istiyorsanız arama motoruna hemen film izle yazıp bir film açın. Ve kendi gözünüzle kendi fikirlerinizi ortaya koyun. full film izle ve hd film izle seçeneklerinden birisini seçerek istediğiniz filmi istediğiniz platformda izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder