24 Ağustos 2016 Çarşamba

Oyun Bilgisayar

Oyun Bilgisayar.png
Oyunbilgisayar.com, oyun severler için özel olarak hazırlanmış online bir alışveriş mağazadır. Kaliteli bir işleyiş üzerine kurulan bu sistem, her oyuncu seviyesine uygun bilgisayarların ve ekran kartlarının temin edilmesine odaklanmaktadır. Oyun bilgisayarı ve performans sistemleri toplanırken fiyat ve performans oranına dikkat ederek daha yüksek sonuçların ortaya çıkması için uğraşıyoruz.
Güvenli alışveriş sistemi, hızlı kargo gönderimi, iade kolaylığı ve sıfır risk sistemi sayesinde müşterilere en iyi şekilde hizmet etmeyi amaç edinmiştir.
Uzun yıllardan beri çağımızın bir parçası haline gelen teknoloji dünyasında, Oyunbilgisayar.com bilgisayar oyuncuları, youtuber ve çizim gibi işlerde kullanılmak üzere bilgisayarları temin etmekte, gerekli test ve kontrolleri sağlayıp hazırlayarak profesyonel oyun dünyasına yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemektedir. Tasarım ve fikir planlamasında şirketten ziyade butik bir düşünce gözüyle bakıp her geçen gün daha fazlasını yapabilmek için daha sosyal bir ilişki içerisinde süreçlerini yönlendiriyorlar.
i7, i5, i3 intel tabanlı işlemciler ve Amd altyapısı olarak FX serisi işlemcilerle oyuncu ve performans ihtiyacı olan sistemler üzerinde en son ekran kartı teknolojilerini takip ederek Gtx 1080, Gtx 1070, Gtx 1060 ve Radeon RX 480, RX 470 gibi en güncel kartlar ile bilgisayarları toplayarak sistem ve oyun testlerini yaptıktan sonra size ulaştırıyoruz.
Daha çok oyun bilgisayarıoyuncu bilgisayarı ve fiyat performans bilgisayarımeraklılarına hitap edecek şekilde, samimi müşteri ilişkisi, dostça bir yaklaşım sergileyen, çözüm odaklı çalışan Oyun Bilgisayar; Youtube’ta da “Eminefendi” ve “Kabasakal” kanallarına sponsorluk yaparak çalışmalarına devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder