8 Ağustos 2016 Pazartesi

ithalgetir

ithalgetir.png
Günümüzün ticaret devi Çin dünya pazarındaki konumu sebebiyle tüm üreticilerin ve tüketicilerin ithalat sağladığı bir ülke haline gelmiştir. Dünya üzerindeki nerdeyse tüm ülkeler Çin üzerinden ithalat yoluyla ürün getirmektedir. Tüketicilerin ucuz ürün talebine en kısa sürede cevap vererek piyasadaki birçok modeli ucuz fiyata üreterek son kullanıcıya ulaştırmaktadır.
Sektördeki birçok firmanın talebini karşılamak, ticaret konusunda bilgilendirmek ve ithalat aşamasında destek sağlamak amacıyla kurulan bireysel ve kurumsal danışmanlık şirketleri ülkelerine çin üzerinden ithalatı kolaylaştırmak amacıyla hizmet vermektedir.
İthalgetir.com olarak bizlerde bu hizmetleri veren danışmanlardan biri olarak Çin, Tahailand, Singapur, Malezya, Endonezya, Vietnam, Hindistan, Ermenistan, Bulgaristan, Rusya, Gürcistan ve İran’ da bulunan işbirlikçi ofislerimiz ile uzun yıllardır ülkemizdeki girişimcilere ve şirketlere ithal ürün sağlayabilmek için danışmanlık hizmetlerinde bulunduk ve hizmetlerimize halen devam ediyoruz. Çin ve diğer ülkelerdeki avantajlarımızı ve tecrübelerimizi kullanarak müşterilerimizle uzun süreli çalışma ortamı hedefliyor, Çin’ den ürün ithal etmek isteyip nereden başlayacağı konusunda fikir sahibi olmayan girişimci ve firmalara danışmanlık hizmetleri vermeyi sürdürüyoruz.
Yurt dışından alışverişin avantajının yanında elbette zorlukları da vardır. Bireysel olarak yurtdışı sitelerden alışveriş yaparken birçok problemle karşılaşılabiliyor. Bu problemler bazen çözülemeyen büyük sorunlara dönüşebiliyor. Bunun sonucunda hem maddi hem manevi yönden kayıp yaşanabiliyor.
Yurt dışından alışveriş yaparken karşılaşılabilecek başlıca sorunlar:
  • Satın alınan ürünün sahte kusurlu çıkması
  • Alınan ürün yerine farklı ürün gönderilmesi
  • Kargo sürelerinin belirsizliği
  • Gümrükte sorun çıkması
  • Belirli miktarlarda vergiye takılması
  • Yabancı dil eksikliği sonucu yanlış işlem yapılması
  • İade ve değişim süreçlerinin ızdıraba dönüşmesi
Tüm bu sorunlara ithalgetir.com olarak çözüm üreterek sağlıklı bir şekilde alışveriş ya da ithalat işlemlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyoruz.
İthalgetir.com olarak direk bir ürün satışı gerçekleştirmiyoruz. Sitemizde yayınlanan ürüne aracılık edip satılan ürünü satıcı ile görüşerek yüksek adet talebine göre alınan büyük indirimlerle tüketiciye ürünü en iyi fiyata sunarak ürünlerin toplam satış bedelleri üzerinden satıcıdan komisyon almaktadır. Bu sayede tüketiciler en uygun fiyatla ve ithalat sürecinde herhangi bir sorun yaşamadan karşılarında her zaman bir muhattap bulmanın kolaylığı ile alışveriş işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.
İthalgetir mantığıyla yurtdışı avantajlarından faydalanmak için sizi sayfamıza davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder