18 Ağustos 2016 Perşembe

Kapadokya Balon Turu

Kapadokya Balon Turu.jpg
Sıcak hava balon turları dünyanın birçok ülkesinde yapılmaktadır. Ülkemizde Kapadokya bölgesinde gerçekleşen balon turları Kapadokya’nın muhteşem vadileri ve peri bacaları manzarasında diğer ülkelerde yapılan balon turlarına farkındalık yaratmaktadır.
Kapadokya Balon Turunu; Kapadokya bölgesinde tatiliniz esnasında mutlaka katılmanız gereken bir aktivite olarak tavsiye ediyoruz. Kapadokya Balon Turu sabahın erken saatlerinde 04.00 civarlarında otelinizden alınıp uçuş yapılacak alana transferinizle başlamaktadır. Balonların hazırlanması esnasında hafif bir kahvaltı ikramı yapılmaktadır.
Kahvaltınızın ardından sepetlere alınmanızla birlikte Kapadokya Balon Turu başlıyor. Gün doğumunu Kapadokya’nın muhteşem manzarası eşliğinde gökyüzünde izlemek sanırım bir ayrıcalık. Tur esnasında Kapadokya’nın muhteşem vadilerine, peri bacalarına gökyüzünden izleme şansına sahip oluyorsunuz. Tur sonunda iniş yaptığınız alanda geleneksel uçuş kutlaması yapılmakta ve isminize özel hazırlanmış uçuş sertifikası takdim edilmektedir. Sonrasında 07.30 civarlarında otelinize bırakılıyorsunuz.
Kapadokya bölgesinde Kapadokya Balon Turu düzenleyen birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar arasında Kapadokya Balon Turu Fiyatları ve tur güzergâhları farkındalık göstermektedir. Sizlere fiyat ve hizmet konusunda rezervasyonunuzu www.kapadokyabalonturu.org adresinden yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder