11 Ağustos 2016 Perşembe

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi.jpg
Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?
Global Vize Danışmanlık olarak sizlere Yunanistan vizesi nasıl alınır, neler gerekir, başvuru nasıl yapılır tüm detaylarıyla anlatıyoruz…
Avrupa ülkelerinin atasal akrabalık kurdukları ve Avrupa tarihinin başlangıcı olduğunu düşündükleri Yunanistan hem tarihi hem de doğal güzellikleri bakımından görülmesi gereken ülkelerdendir. Bu nedenle özellikle yaz aylarında Türk turistlerin akınına uğramaktadır. Avrupa ülkesi olan Yunanistan vizesi Shengen’dir. Ayrıca, vize almak için Yunanistan Konsolosluğu’na şahsen başvuru gerekmemekle birlikte, Global Vize’nin herhangi bir şubesine başvurmanız ve danışmanlık hizmeti almanız yeterli olmaktadır. Firmamız sizin için tüm süreci yönetecektir.
Yunanistan Vizesi İçin Neler Yapılmalı?
Shengen vizesi için gerekli evraklar genelde ülkeden ülkeye değişmemekle birlikte, sizin seyahat amacınız ve çalıştığınız iş sektörüne göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle Global Vize’den gerekli evraklar ve yapılması gerekenler konusunda bilgi aldıktan sonra, tamamladığınız evrakları herhangi bir şubemize getirmek Yunanistan vize başvurusu için yeterli olmaktadır. Danışmanlarımız sizin için dosyanızla birlikte Yunanistan Konsolosluğu’na başvurunuzu yapmakta ve vizeniz çıktığında da adresinize postalamaktadır.
Yunanistan Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar
Gerekli evraklar alınacak vize tipi ve çalıştığınız işin bulunduğu sektöre göre değişmekle birlikte genel olarak aşağıdaki evraklar istenmektedir. Detaylı evraklar için mutlaka bizlerle iletişime geçin.
Çalışanlar ve işverenler için iş evrakları
Maaş ya da emekli maaş bordrosu (son 3 ayı göstermeli)
SGK ile ilgili belgeler
Öğrenciler için öğrenci belgesi aslı
2 biyometrik fotoğraf
Reşit olmayanlar için izin belgesi
Vukuatlı nüfus kayıt örneği
En az 3000 TL lira bulunan hesaplarının 3 aylık dökümü
Yunanistan Vize Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?
Yunanistan vizesi almak için geçen toplam süre 7 ila 10 gün arasındadır. Ancak, seyahate çıkmadan en az 15 gün önce başvurunun yapılmasına dikkat edilmelidir.
Global Vize Danışmanlıktan yapmış olacağınız Yunanistan Vize Başvuruları Hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak istiyorsanız 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 346 68 74 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz…
Daha detaylı bilgi için lütfen http://www.globalvize.net/yunanistan-vizesiadresini ziyaret ediniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder