19 Ağustos 2016 Cuma

Iran Parsiyel Tasimacilik

Iran Parsiyel Tasimacilik.png
Gelişen teknolojinin sonucu olarak rekabet koşulları ve sınırsız hizmet anlayışı işletmeleri zamanla yarışır hale getirmiştir. Uluslararası deniz yolu taşımacılığında; geniş acenta ağı ile Ortadoğu’nun tüm noktalarına – İran parsiyel taşımacılıkİran nakliyatİran parsiyel, Ürdün – Lübnan – Suudi Arabistan Nakliye – Kuveyt – Katar – Birleşik Arap Emirlikleri – Bahreyn – Yemen -Umman – Mısır – Fas – Cezayir – Tunus – Sudan hizmet sunuyoruz.
Müşteri beklentilerinin daima üzerinde hizmet sunmayı kendine prensip edinmiş Adar Trans olarak bizler, Ortadoğu’nun birçok noktasında depolama ve aktarma sahalarının yanı sıra makine ekipmanları ve irtibat büroları da oluşturmayı başararak müşterilerimize taşımacılık hizmetinin yanı sıra iyi bir çözüm ortağı olabilmenin de mutluluğunu yaşamaktayız.
Uluslararası ve yurt içi ağır nakliye taşımalarında, standart ölçüler dışındaki yüklerin tamamını bu yüklere uygun çekici ve dorseler ile müşterinin talepleri doğrultusunda lashing, vinç kiralama, yol analizi, gümrükleme ve depolama hizmetleri sağlayarak, karayolu & denizyolu ile taşınmaktadır

1 yorum: