7 Mayıs 2016 Cumartesi

Bez Dunyasi

Bez Dunyasi
MEL  Ambalaj ve Medikal Gıda İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti 2007 yılında İzmir’de ;kendi markamız olan  MEL markasıyla MALEZYA dan ithal etmiş olduğumuz  tek kullanımlık gıdaya uygun vinil eldiven ithalatı ile kurulan şirketimiz, Türkiye’nin konusunda lider bir çok firmanın Ana Bayiliğinide alarak günümüze kadar gelmiş bulunmaktadır. Ambalaj sektöründe yakalamış olduğumuz başarıyı Medikal Sektöre de taşıyan MEL AMBALAJ VE MEDİKAL GIDA 2008  yılında kurmuş olduğumuz BEZ DÜNYASI firması ile yolumuza hasta bezi ve hasta bakım ürünleri de ekleyerek   devam etmektedir.
Gecen uzun yıllarda elde etmiş olduğumuz tecrübeyle www.bezdunyasi.comonline adresinden, perakende müşterilerimize toptan fiyatına en uygun fiyat ve kalitede ürün satma politikasını seçmiş bulunmaktadır.
2007 yılında başarılı olarak geçen zamanlarda ECZACIBAŞI İlaç Sanayinden SELPAK marka hasta bezi ve hasta bakım ürünlerinin ana bayiliğini ve bunun hemen arkasından KIMBERLY CLARK firmasından DEPEND marka külotlu hasta bezlerinin ana bayiliğini alarak yolumuza devam etmiş bulunmaktadır.
Geniş ürün yelpazesi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizle siz müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önerileriniz ve görüşleriniz bizim için değerlidir.
Ürün Çeşitlerimiz
Hasta Bezi, Külotlu Hasta Bezi, Belbantlı Hasta Bezi, Medifresh Vücut Temızleme Mendili, Tena Vücut Temizleme MendiliMesane Pedi, Selpak Vücut Temizleme Mendili, Canped Emiçi Külotlu Hasta Bezi, Tena Hasta Bezi, Tena Külotlu Hasta Bezi, Tena Belbantlı Hasta Bezi, Tena Maxi Hasta Bezi, Giggles Hasta Bezi, Joly Hasta Bezi, Saç Yıkama Bonesi, Vüçut Temizleme Lifi, Vücut Temizleme Süngeri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder