19 Mayıs 2016 Perşembe

Makro Dedektor

Makro Dedektor
MAKRO DEDEKTÖR, 1986 yılından bu yana Dedektör Sektöründe faaliyetlerini sürdüren aynı zamanda yenilikçi, dinamik yapısı ile sürekli gelişmeyi hedefleyen, tecrübesi ve ileri teknolojisi ile dünya çapında tercih edilen bir dedektör üreticisidir.
Ürün gamında bulunan çeşitlilik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile; Altın dedektörleri, tek para dedektörleri, define dedektörleri, derin arama dedektörleri, maden arama dedektörleri, askeri dedektörler, balistik dedektörleri, teknik dedektörler, endüstriyel ve güvenlik dedektörleri kategorilerinde tüm seviye ve sınıftaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Kişisel kullanım için define dedektörü, hazine dedektörü, altın dedektörü ve ekranlı dedektör arayan dedektör kullanıcıları Makro Dedektör ‘ü tercih etmektedirler.
MAKRO DEDEKTÖR bünyesindeki araştırma – geliştirme uzmanları, yönetim departmanlarında görev alan kendi branşlarında deneyimli ve eğitimli personeli ile, sürekli olarak yeni deneyim ve iyileştirme çalışmaları yaparak müşterilerinin beklentilerine eksiksiz cevap verebilmeyi; güçlü destek, güvenilir satış ve hızlı servis ağı ile, sektörde ilgi ve beğenisi artarak yükselen bir marka olmayı amaç edinmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder