25 Mayıs 2016 Çarşamba

Pro Dizayn

Pro Dizayn.png
Pvc zemin kaplama
Zengin renk ve desen çeşidine sahip pvc zemin kaplama zahmetsiz temizliği, leke tutmaması ve uzun yıllar süren dayanıklılığıyla günümüzün en çok tercih edilen ürünlerinden olmuştur. Düz ve pürüzsüz yüzeyiyle kolay temizlik sağladığı gibi hijyen açısından da birçok mekanda tercih edilmektedir.
Kolay uygulanabilirliği ve uzun ömürlü olması ve nedeniyle kalabalık mekanlarda, spor salonlarında yada hastanelerde deforme olmadan yıllarca kullanılabilir. Tüm bunların yanında yürürken ayak sesi çıkarmaması da en çok tercih edilme sebeplerindendir. Özellikle hastane gibi ortamlarda hastaların rahatsız olmamaları adına dikkat edilmesi gereken bir hususta sestir. Yumuşak yapısı sesi emdiği gibi aşınma konusunda da avantaj sağlamaktadır.
Laminat Parke
Ev yada ofis dekorasyonunda öncelikli olarak dikkat edilen unsurlardan biriside zemindir. Günümüzde ev ve ofis gibi ortamlarda en çok tercih edilen zemin döşeme türü laminat parke dir. İnsanların bir eve girdiğinde en çok dikkatini çeken zemin döşemenizdir. Bu sebeple zemin döşemeniz önemli olduğu kadar tarzınızı da yansıtmaktadır. Herkesin tarzına uygun laminat parke modelleri bulunan firmamızda renk ve model seçenekleriyle tercihinizi yapabilirsiniz.
Laminat Parke döşemeleri kullanacağınız ortama göre kalitesi ve kalınlığı değişmektedir. Aktif kullanılan ortamlarda, ayakkabılı yada ayakkabısız kullanılan ortamlarda farklı laminat parke uygulanmaktadır. Laminat Parke kalınlıkları 4 mm den başlayıp 12 mm ye kadar değişmektedir.
Lamine Parke
100% masif ahşap tabakalardan oluşan doğal bir üründür. Tabakalar birbirlerine 90 derece açıyla yapıştırılmıştır. Masif parkedeki gibi sistre ve cila işlemi yapılabilir. Lamine parke 3 farklı katmandan oluşur. Üst katman genellik ile görüntüye sahip olacak ağaç kullanılır ve en degerli katmandır. Üst katman kalınlık standardı 3mm ile 4mm arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder