7 Mayıs 2016 Cumartesi

Ingiltere Vizesi

Ingiltere Vizesi
İngiltere vizesi her çeşit pasaport sahipleri ingiltere seyehatı için ingiltere vize başvurusu uygulamasına tabidir. İngiltere vizesi ilk başvurularında daha önceden schangen vizesi yoksa red verme ihtimali yüksek bir ülkedir. İngiltere vizesi başvuran kişinin çalışma durumuna göre hazırlanan evrakları tarafımıza iletildiği takdirde ingiltere vize başvurusu online form tarafımızca hazırlanıp ingiltere vize randevu tarihi belirlenir. İngiltere vizesi randevü günü kişi şahsi başvuru yapıp parmak izi verecektir. İngiltere vizesi işlem süresi başvurudan sonra 7 iş günüdür.
İngiltere vizesi davetiyeli başvurularda gönderen kişi el yazısı ile adres ve telefon numarası , ingiltere de kalma sebebini gösteren kartın fotoğrafını göndermesi yeterli olacaktır.ayrıca ingiltere vizesi gelecek kişinin kalış süresi de belirtilmelidir. ingiltere vize başvurusu 6 aylık başvuru 250 dolar 2 yıllık başvuru 680 dolar 5 yıllık başvuru 1200 dolar 10 yıllık başvuru 1450 dolar şeklinde ücretlenmiştir. ingiltere vizesi başvuru istanbul, ankara, izmir, antep, bursa ve adana’ da dan yapılabilir. ingiltere vizesi almak için varsa eski pasaportlar ve vizeler sunmak faydalıdır.ingiltere vize işlem süresini kısaltmak adına express işlem uygulaması yapmaktadır. 170 gbp karşılığında işlem süresi 3 güne inmektedir.
İngiltere vizesi red alma durumunda tekrar başvuru yapabilirsiniz. önemli olan var olan durumunuz da değişiklik olmasıdır.
İngiltere vizesi en kısa 6 ay süre ile verilen ingiltere turist vizesi, daha sonraki başvurularda bir, iki ya da 5 yıllık süre ile de verilmektedir.
İngiltere vize başvurusunda ingiltere`de birini ziyaret edecekseniz ve özellikle bu kişi ziyaret masraflarınızı ve konaklamanızı karşılıyorsa bir davetiye mektubu veya kefil olduğuna dair bir mektup gerekmektedir. İngiltere vizesi için bir mektup sunmadığınız taktirde işlemlerinizde gecikme veya başvurunuzun reddedilmesi söz konusu olabilir. İş amaçlı, bir şirketi ziyarete gidiyorsanız, ziyaret edeceğiniz şirketten gidiş nedeninizi açıklayan bir mektup sunmanız gerekmektedir
  • İngiltere vizesi schengen vizesinden ayrı olup farklı başvuru gerektirmektedir.
  • İngiltere vizesi için şahsen başvuru gerekmektedir.
  • İngiltere vizesi onlıne olarak form doldurmak gereklidir.
  • İngiltere vizesi 6 ay turıstık vize işlemi 250 dolar,2 yıllık 680 dolar,5 yıllık 1200 dolar,10 yıllık 1450 dolardır.
  • İngiltere vizesi gerekli evraklar tarafımıza ulaşdıktan sonra form dolumu yapılır,randevu alınır. randevu ya şahsen iştirakdan sonra 7 iş gününde sonuçlanır.
  • İngiltere vize başvurusu istanbul, ankara, antep, izmirden, bursa ve adanadan yapılabilir.
İngiltere vizesi davetiye mektubu için belli bir kalıp yoktur. Sponsorunuzun kendi cümleleriyle davetiye mektubunu yazması gerekmektedir. Mektubun davet edilen kişiye yazılması, gidiş nedeni, ne kadar kalınacağı, ve mektubu imzalayan kişi ve/veya müracaatçıyı davet eden kişi ile müracaatçının arasında ki yakınlık derecesinin de belirtilmesi gereklidir. Bu mektupların noter taktikli olması gerekli değildir.
İngiltere vizesi davetiyede kişinin neden davet edildiği, kim tarafından davet edildiği, ne kadar ve nerede konaklayacağı açıkça belirtilmesi gerekmektedir.
İngiltere vizesi eski pasaportlarınızı sunmanız faydalıdır. Daha önceki pasaportunuzda vizeler ve başka ülkelere giriş çıkışlarınız bulunuyorsa ( örneğin, ingiltere, schengen, abd gibi) vize alma olasılığınız yükselecektir.
İngiltere vize başvurusu red almanız durumunda istediğiniz zaman tekrar başvuru yapabilirsiniz. İngiltere vizesi başvurunuz, o an içinde bulunduğunuz koşullar dahilinde değerlendirilecektir. Ancak son reddinizden bu yana durumunuzda kayda değer bir değişiklik yok ise veya daha önceki ret mektubunuzda belirtilen nedenleri açıklayamıyorsanız, tekrardan reddedilebileceğinizi dikkate alınız. Daha önceden reddedilmiş olmanız, daha sonra yapacağınız başvurunun da reddedileceği anlamına gelmez.
İngiltere vizesi turistik başvurularda otel uçak rezervasyonunuz tarafımızca yapılacaktır.
İngiltere vizesi için daha detaylı bilgi için lütfenhttp://www.globalvize.net/ingiltere-vizesi adresini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder