8 Mayıs 2016 Pazar

Elif Saat


Elif Saat.png 
     Casio 1957 yılında ilk elektrikli hesap makinasının icadından bu yana dijital iletişim ve ileri teknolojide herzaman öncü olmuştur. Casio’nun en önemli başarıları arasında ilk darbeye dayanıklı saatler mevcuttur. Casio G-Shock için ilk olarak 1983 yılında anlaştığı mühendisle ”asla kırılamaz” sloganıyla bir saat tasarladı ve bu dayanıklı tasarım günümüze kadar gelişerek devam etti.
Casio Erkek Saat Modelleri
     Casio Erkek Saatleri olarak Analog, Analog-Digital, Beside, Databank, Digital, Duro, Edifice, Edifice Gold Label, G-Shock, Gear Watch, Lineage, Outgear, Phys, ProTrek, Sea Pathfinder seri adıyla saatler üretti. Bu saat modelleri arasında darbeye dayanıklı, baramotre, sıcaklık, yükseklik, pusulu, gps, bluetooh ve daha bir çok özelliği bünyesinde barındıran modeller bulunuyor. G-Shock ve Protrek modelleri özellikleri iri kasası ve dayanıklığıyla doğa sporları ve diğer alanlardaki sporcular tarafından tercih edilmekte. Bunun yanında günlük iş hayatında kullanılabilecek çok şık tarzda modelleriyle Casio Edifice ve Casio Analog Saat modelleride en çok tercih edilen saatler arasıdan yer almaktadır.
Casio Bayan Saat Modelleri
     Casio Bayan Saatleri olarak Analog, Baby-G, Digital, ProTrek, Sheen seri adıyla saatler üretti. Casio Baby-G modelleri rengarenk tasarımlı iri gövdesiyle oldukça dikkat çeken modeller arasında yer almıştır. Bunun yanında günlük iş hayatında kullanılabilecek çok şık tarzda modelleriyle Casio Sheen modelleri de en çok tercih edilen saatler arasında yer almaktadır.
Casio Saat Fiyatları
Casio saat fiyatları model, seri ve tarza göre değişmektedir. Sitemizde Casio saat modellerine yüksek indirim oranlarıyla sahip olabilirsiniz. Casio saat kampanyalarından haberdar olmak için sitemize üye olarak gelişmeleri takip edebilirsiniz. Elif Saat olarak sitemizde satılan casio erkek saatleri orijinal, faturalı, kutulu ve 24 ay garantili olarak müşterilerimize sunulmuştur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder