23 Nisan 2016 Cumartesi

AOB Laboratuvar Cihazlari

AOB Laboratuvar Cihazlari
ISO 17025 kalite sertifikasyonu ile laboratuvar standartları her geçen gün daha da artıyor.
Kaliteli ölçümler yapabilmek ve güvenilir sonuçlara imza atabilmek için hassas ve kalibrasyonlu laboratuvar cihazları kullanılması büyük önem arz etmektedir.
AOB web sitesini mikroskop, dijital mikroskop, Ultrasonik kalınlık ölçüm cihazları..vb ihtiyaçlar için ziyaret edebilir ve ihtiyacınıza en uygun ölçüm cihazını temin edebilirsiniz. Hangi cihazın sizin için uygun olduğuna karar veremediyseniz. Size yardımcı oluyorlar. Çok ilgili ve bilgili bir ekip. Siz ihtiyacınızı anlatın, en uygun laboratuvar ölçüm teçhizatını önereceklerdir.
Küçük canlıların görülebilmesi için önemli bir buluş olan mikroskop. Artık teknolojisinin daha da gelişmesiyle dijitali de içine almış ve laboratuvarlarda yaygın olarak kullanılan dijital mikroskop devri başladı.Hem ekonomik olarak elde edilebilir olması, hem de bakım ve kullanım kolaylığı sebebiyle üniversite ve hastane laboratuvarlarında sıkça tercih edilen bu mikroskop cihazları çok hassas oldukları için kullanım esnasında dikkat göstermek gerektiği kullanıcılar tarafından kesinlikle unutulmamalıdır.
Kül fırını nedir? Aslında laboratuvar (kül) fırını olarak bilinen ve laboratuvarlarda test ortamlarında kullanılan sabit ve sıcaklık değerleri 1000 derece santigrat civarlarına kadar çıkan çok büyük olmayan ve numunenin ısı karşısındaki değişimlerinin izlenmesi için kullanılan laboratuvar cihazlarıdır.
Bazı kül fırınlarında, kullanım amaçlarına göre laboratuvara oluşacak gazın dışarı çıkışının sağlanabilmesi için baca tertibatı da gerektiği unutulmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder