28 Nisan 2016 Perşembe

Muiz Tasarim

Muiz Tasarim.png                                 +90 536 070 0473
Giyimden aksesuara, elektronik eşyadan hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün sergilendiği raflar ve vitrinler mağaza dekorunuzla birlikte ürünlerinizi de ön plana çıkarmaktadır. Bu sebeple dekorasyonda seçilen raf tasarımının mağazanızın görselliğini etkilediği gibi ticari yönde ürün satışlarınızı ya da tanıtımlarınızı da etkilemektedir.
Gün geçtikçe modernleşen bir yaşam dünyasında artık her firma rekabet ortamı koşulundan dolayı bir adım öne geçmek için en ince ayrıntılara dahi dikkat etmektedir. Mağazanıza giren bir müşteriyi ilk bakışta etkilemek çok önemlidir. Mağazanın dış vitrini müşteriyi kendine çektiği kadar içeri girdiğinde gözüne çarpan dizayn da aklında yer etmelidir.
Mağaza raf firmaları arasında bulunan MUIZ TASARIM olarak üretmekte olduğumuz mağaza raf  sitemleri ve vitrin aksesuarları tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Yeni nesil raf sistemleri ile baştan aşağı mağazanızın dekorasyonunu değiştirebileceğimiz gibi vitrin tasarımlarımızla da mağazanızın dış görünüşü yeni baştan oluşturabiliriz.
MUIZ TASARIM’ da aynı zamanda mimari hizmet, iç mimari, ev tasarımı, mağaza tasarımı, eczane tasarımı, mutfak tasarımı ve dolap imalatı, ayakkabı rafı, orta vitrin, orta stand, vitrin mankeni, mağaza konsepti, market rafı, elbise askısı, elbise standı, kanallı pano, jeans dükkanı, jeans rafı ve her türlü dekorasyon işleri yapılmaktadır.
Konusunda uzman mimarlarımızla birlikte bir ekip çalışması yapılarak istediğiniz özelik ve renklerde üretim yapabiliyoruz. Güncel yenilikleri takip eden mimarlarımız fikirlerinizi isteklerinizle birleştirerek her çeşit mağaza raf dekorasyonumağaza raf sistemleri ve mağaza vitrin tasarımları oluşturabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder