29 Nisan 2016 Cuma

ModaUcuza.com


Moda Ucuza.png
ModaUcuza.com
Modaucuza.com olarak giyimden aksesuara, ayakkabıdan çantaya kadar bir çok kategoride ünlü markalarının ürünlerini bünyesinde bulunduran firmamız en iyi ürünü en uygun fiyata sunma politikasıyla kurulmuştur. Ünlü moda tasarımcıları tarafından tasarlanan bayan çantalarıbayan ayakkabılarıbayan kombinleri çeşitlerimiz ve profesyonel kadromuz ile en uygun renk ve modeller seçilip kombinlenerek sizlerin beğenisine sunulmaktadır
En son moda trendlerini yakından takip ederek güncel ürünler ve kombinlerle ilgili daima kendimizi geliştirmiş bulunmaktayız. Bu sayede siz gündemdeki modayı yada seçilen ürünleri düşünmeden sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Sezonun en moda ürünlerine en hızlı şekilde sahip olabilmeniz bizim önceliğimiz. Bu sebeple siparişleriniz en kısa sürede hazırlanarak anlaşmalı kargo firmamız ile adresinize gönderilmektedir.
7/24 Hizmet
Modaucuza’ ya haftanın 7 günü 24 saat ulaşabilirsiniz. İster mail adresimizden ister canlı destek ekranından bize yazabilir yada 08503042945 numaralı telefondan dilediğiniz zaman bizi arayabileceğiniz gibi 05358451403 numaralı telefondan da whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
Güvenli Alışveriş
Modaucuza’ da bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi kullanılmaktadır. SSL teknolojisi bilgilerinizi şifreleyerek güvenlik altına alır, şahsi ve kredi kartı bilgilerinizin başkalarının eline geçmesini engeller. Kişisel ödeme bilgileriniz kesinlikle Modaucuza’ da tutulmaz, üçüncü şahıslara iletilmez ve üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Bilgilerinizin SSL sertifikası ile güvence altına alındığının Modaucuza’ dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder