4 Nisan 2016 Pazartesi

Birnumaram

logo1

Tüketici elektroniği ve gelişen teknolojik ürün yelpazesiyle 10 yılda sektörde en eskilerden biri konumuna gelen birnumaram.com bu süreçteki deneyimleriyle müşterilerine daha iyi hizmet vermek için her zaman prensiplerini koruyan bir firma olmuştur.
20 Kategoride 100.000 adetin üzerindeki ürün çeşidiyle bugüne kadar 400.000 adede yakın sipariş işlemini başarıyla gerçekleştirerek online satışta tüketicilerin ilk sıralardaki tercihleri arasında olmaktan gurur duyuyoruz.
Geniş ürün yelpazesi içerisinde canon fotoğraf makinelerifotoğraf makinesi fiyatlarıbulaşık makinesi fiyatları, cep telefonu fiyatları, televizyon fiyatlarını ve diğer tüm beyaz eşya fiyatlarını sitemizden inceleyerek en uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
Eğitimli ve tecrübeli kadromuz ile 10 yıllık hizmet hayatımıza daha da büyüyerek siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünün en uygun şekilde ve hızlı teslimatla sunan birnumaram.com güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyetiyle her zaman bir numara olmayı hedeflemiştir.
Bu süreçte bizi tercih eden ve tercihinde yanılmadığını gören binlerce müşterimize ve bizi tercih edecek müşterilerimize şimdiden teşekkürü bir borç biliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder