20 Nisan 2016 Çarşamba

Seo Tanitim Yazisi

Seo Tanıtım Yazısı
Seo Paketleri Web siteniz için Google reklamı vermek istiyor ve sitenizin PageRank değerini arttırmak istiyorsanız tanıtım yazısı çözümlerimizi denemenizi tavsiye ederiz.
Web sitenizin arama sonuçlarında üst sıralarda çıkması için reklam yapmak, ücretli reklam paketleri almak gerçekten pahalı bir seçenektir. Fakat Google “doğal arama sonuçları”nda üst sıralarda çıkmak ise aslında en iyi reklam seçeneğidir. Fakat bunun için de gerek web sitenizde gerekse web siteniz dışındaki sosyal ağlarda ve diğer websitelerini de içeren bir SEO çalışması yapmanız gerekmektedir.
PageRank sistemi sayesinde bütün sitelerin, 0 ila 10 arasında bir PR puanı vardır. Örneğin facebook, twitter yahoo, e-bay ünlü sosyal medya siteleri ve tabiki google gibi siteler 10 puana sahip yüksek PR ve seo değeri yüksek siteleridir. Sitenize gelen linklere hangi PageRank puanına sahip siteden geldiği çok önemlidir. aslında mantık çok açıktır, örneğin sizin sitenizin PageRank puanı 2 diyelim ve PagaRank puanı 5 olan bir siteden backlink aldınız, arama motoru bu durumu söyle değerlendiriyor; bu siteye PR puanı 5 olan bir site link verdiğine göre demek ki bu site güvenilir ve sağlam bir firma sizin sitenize daha olumlu bir gözle bakıyor. Bu hem arama motorlarında daha yüksek seo puanı ve sıralarda çıkmanıza hemde sizinde PageRank puanınızın artmasına etkisi oluyor.
Google bir sitenin popüler olmaya başladığını, ziyaretçi sayısının düzenli artışından ve site hakkında yapılan link ve bilgilendirme paylaşımlarından anlamaktadır. Bu paylaşımların kanalları ve sayısı arttıkça popülarite daha doğal ve sağlam bir yapıya kavuşmaktadır.
Sitenizin istediğiniz anahtar kelimelerde Googleda yükselişini sağlayacakkalıcı backlink paketlerimizi denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder