11 Nisan 2016 Pazartesi

Ataköy Spa Merkezi

Ataköy Spa Merkezi
Günün stresinden, haftanın yorgunluğundan yada baharın getirmiş olduğu yorgunluktan arınmak, canlanmak ve rahatlamak isteyenlerin önde gelen tercihleri arasında bulunan Ataköy Spa Merkezi miz tüm müşterilerimize uygun programlar sunmaktadır. Merkezimizde doğal cilalı taşlar ve rahatlatıcı aroma yağları ile peeling’ in kombine edilerek uygulandığı teknikler sonucu hem bedensel hem de ruhsal ferahlığı yakalayabilirsiniz.
SPA kelimesi esasen Latincede “Selus Per Aqua” yani “Sudan Gelen Sağlık” veya “Su ile Gelen Sağlık” anlamlarına gelir. SPA’nın kökenleri Romalılara kadar uzanmaktadır. Zaman içinde Avrupa’ya yayılan SPA temel olarak su ile yapılan terapi ve bakımları kapsar.
2005 Yılında Kurulan Ataköy Spa Merkezi 15 kişilik uzman kadrosuyla 11 yıldır sizlere hizmet vermektedir. Modern koşullar içerisinde sunduğumuz hijyenik ortam ve profesyonel ekibimizle müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan merkezimizde kaliteyi temel alarak hizmet etmek her zaman belirlediğimiz bir prensip olmuştur.
Ataköy Masaj Merkezimizde spa, jakuzi, ağda, cilt bakımı, masaj ve lazer epilasyon gibi çeşitli hizmetler de sunulmaktadır. Tüm bu hizmetlerden en uygun fiyatlarla yararlanabilmek için sizi Ataköy Spa / Masaj Merkezimize bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder