19 Nisan 2016 Salı

Beyaz Labrador Yavru

Beyaz Labrador Yavru.jpg

BEYAZ LABRADOR ÖZELLİKLERİ
Beyaz Labrador Yavru sadece sarı, siyah ve çikolata kahverengisi olabilen kısa ve düz su geçirmeyen kürkü ile güçlü, dayanıklı ve hafif dikdörtgen bir köpektir. Geniş bir kafası, güçlü burnu, makas ısırışı ile kapanan dişleri ve belirgin bir alın çıkıntısı vardır. Gözler zeki ifadeli ve kestane ya da ela rengi olabilir. Orta büyüklükteki kulakları sarkıktır. Samur benzeri kuyruğu güçlü ve uca doğru incelir. Güçlü bir kemik yapısına sahiptir. Perdeli ayakları onu iyi bir yüzücü yapar.
Karakteri
Beyaz Labrador Retriever, duygusal ve sabırlı bir köpektir. Oldukça zeki, sadık, itaat etmeye hevesli ve hareketlidir. Özellikle de suda oynama bayılır. Çocuklara karşı olmak üzere mükemmel bir karakteri vardır. İnsanlarla olmayı çok sever ve ailesinin parçası olduğunu hissetmeye gereksinimi vardır. Yavruyken çok iyi sosyalleştirilmezse yabancılarla bazıları mesafeli olabilir.

1 yorum:

  1. https://www.almankurdu.info.tr
    05323438041
    ALMAN KURDU ÜRETİM ÇİFTLİĞİ
    alman kurdu yavrusu | satılık alman kurdu yavruları

    SATILIK ALMAN KURDU; Alman kurdu ülkemizde son 20 sene içerisinde apartman dairesi ve bahçeli evler ve işletme alanları için koruma köpekleri görevini son derece başarılı bir şekilde icra eden bir aile köpeği ve koruma köpeği kategorisindeki liderliğini korumaya devam etmektedir. Alman Kurdu bebeklik döneminde (2 ay ile 6 ay arası), erişkin döneminin aksine tamamen farklı bir anatomik yapıda görünmektedir. Alman Kurdu almak için beni arayan bir çok kişiden ilk etapta "...hocam kalçası düşük ve kulakları dik değil mi?..." şeklinde sorular almaktayım. Alman Kurdu Yavruları özellikle erişkin olmalarına kadar olan süreçte hızlı bir değişim göstermektedirler. Alman Kurdu Yavrusu ilk doğduğunda siyah ve kapkara bir renk pigmenti ile dünyaya gelmektedir, ilerleyen bebeklik döneminde renklerinde ve anatomik yapılarında çok ciddi gözle görülür değişimler yaşanmaktadır. Alman Kurdu Yavrusu 8. ayından itibaren ırk fiziki ve anatomik özelliklerini göstermeye başlarlar. Özellikle kulaklarının dikilme dönemi 4. aydan itibaren gerçekleşmeye başlar ve bu süreç 6. ayına kadar sağ ve sol kulaklarını sırayla veya aynı anda dikebilirler. Alman kurdu fiyatları ülkemizde bu ırkın anne ve baba şecere durumlarının yanında ırk standartlarını ne şekilde yansıttıklarına kadar bir çok faktör bu ırkın yavrusunun fiyat politikasını etkilemektedir. Lakin ülkemizde alman kurdu fiyatları 1.500 ₺ den başlayarak yukarı doğru seyretmektedir. Alman kurdu yavrusu seçiminde öncelik yavru alman kurdunun fiyat bilgisi değil, Irkını yansıtan saflık özellikleri belirleyici etken olmalıdır.

    YanıtlaSil