25 Nisan 2016 Pazartesi

Babissa

Babissa.png
Babissa, ülkemizdeki bireysel veya kurumsal sağlık, kozmetik, medikal satıcılarını sağladığı portal üzerinden alış-veriş yapmak isteyen kişilerle buluşturmak ve aralarında gerçekleşecek ticarete güvenli şekilde aracılık etmek amacıyla hizmet vermektedir.
“Türkiye’nin Sağlık Alışveriş Sitesi” olarak sloganlaşan sitemizde sağlık,medikalkozmetikannebebekbebek giyimtıbbi ürünlermakyajparfüm,ilaçbitkisel ürünlercinsel ürünler vb. daha birçok ürün bulunmaktadır.
Güvenli alışveriş üzerine kurulan sistemimizde hem satıcının hem de tüketicinin hakları korunmaktadır. Tüketici ürünü satın aldıktan sonra satıcıya gönderilen mesaj üzerine satıcı ürünü kontrol ettikten sonra kargo için hazırlar ve müşteri adresine gönderir. Bu süreçte ürün tutarı Babissa’ nın hesabında tutulur ve alıcı ürünü teslim alıp kontrol ettikten sonra verdiği onay neticesinde ürün tutarı satıcının hesabına aktarılır.
Sistemde birçok firma yada bireysel satıcı olduğundan rekabet ortamında satıcılar ürünlerini en uygun fiyatla müşterilerine sunmak istediği için tüketiciler açısından çok büyük avantaj sağlamaktadır. Bu sebeple satın almak istediğiniz bir ürüne en uygun fiyatla ve güvenli alışveriş sistemiyle sahip olma şansı yakalıyorsunuz.
Satıcılar için ücretsiz mağaza açabilme ve sınırsız ürün ekleyebilme avantajı bulunan sistemde kurumsal ve bireysel üyelik seçenekleri mevcuttur. E-Ticaret sistemine ihtiyaç duyan satıcılar için bulunmaz bir fırsat niteliğindeki sistemimizde satış yapmak isteyen tüm kullanıcılar e-ticaret sistemi için ekstra bir ödeme yapma gereği duymamaktadır. Dükkan, kira, elektrik, su vs. gibi sabit giderleriniz olmadığı için ürünleriniz en uygun fiyatla tüketiciye sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder